lauantai 15. syyskuuta 2012

Omenarahkaviinerit

Saimme tyttäremme parhaan kaverin äidiltä aivan ihanaa omena-kanelimarmeladia. Mieheni pyysi minua leipomaan siitä jotain torttuja. Mikäs sen ihanampaa, kuin tehdä lauantai iltapäiväkahville suussa sulavia nopeasti valmistettavia viinereitä. Päätimme yllättää samalla mummun ja pappan, joten menimme mummulaan leipomaan. 


 Omenarahkaviinerit (20kpl.)

* Myllyn Paras voitaikinalevyjä 
* Kananmuna
* Valion maustettu rahka, valkosuklaa-lime
* Dronningholm tähtitorttu omena-kanelimarmeladi
* Valkoista raesokeria

- Anna voitaikinalevyjen sulaa huoneenlämmössä n. 15min.
- Leikkaa levyt kahteen osaan.
- Voitele munalla
- Laita jokaisen levyn päälle nokare valkosuklaa-limerahkaa ja rahkan päälle nokare omenamarmeladia.
- Ripottele pinnalle raesokeria.
- Paista 200 asteessa 12-15minuuttia. 

(Rahkan ja marmeladin makua vaihtamalla saat toinen toistaan ihanempia herkkuja. Raesokerin sijasta voit paistamisen jälkeen ripotella pinnalle tomusokeria tai pursottaa vaikka suklaata.)






AURINKOISTA SYYSLAUANTAITA!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti